Eric Vloeimans en het Valerius Ensemble

Woensdag 19 maart 2014 Eric Vloeimans en het Valerius Ensemble
Hengelo, Rabotheater – Eijsinkzaal
Aanvang 20.30 uur
Al sinds 25 jaar speelt het Valerius Ensemble een breed repertoire van kamermuziek. In het kader van dit jubileum komt het ensemble met een zeer bijzonder concert. Een unieke samenwerking tussen de klassieke musici van het Valerius Ensemble en een wereldster uit de jazz. Eric Vloeimans is een van Nederlands beste jazztrompettisten die na het afronden van zijn studie aan het Rotterdams Conservatorium, zijn studie voortzette in New York. Daar studeerde hij met Donald Byrd en speelde in bigbands van Frank Foster en Mercer Ellington. In 2011 werd Eric Vloeimans onderscheiden met de Gouden Notekraker, een prijs waarmee musici en acteurs elkaar eren voor de meeste opvallende, artistieke dan wel smaakmakende uitingen van het afgelopen seizoen. Geniet u van de werken die Eric Vloeimans (klik) speciaal voor het Valerius Ensemble heeft gearrangeerd.

Deel dit bericht op:

Facebook
Twitter
LinkedIn