Nieuw bestuurslid

In de bestuurssamenstelling van de Stichting Valerius Ensemble is een vacature ontstaan. Alhoewel onze voorkeur uitgaat naar een kandidaat buiten de steden Almelo, Enschede, Hengelo verzoeken we onze lezers en Vrienden te helpen met het zoeken van geschikte kandidaten, eventueel ook uit genoemde steden of directe omgeving.

Affiniteit met klassieke muziek en cultuur, maar zeker ook uitstekende contacten met het bedrijfsleven in Overijssel, behoren tot het zoekprofiel.
We hopen dat u met suggesties komt. In maart zullen we enkele geschikte kandidaten uitnodigen voor een gesprek. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking. Voor dit onderwerp kunt u contact opnemen met de voorzitter van het bestuur de heer Cock Lodder tel. 053-4324920 of 06-1318 7718; E-mail: jclodder@valeriusensemble.nl

Deel dit bericht op:

Facebook
Twitter
LinkedIn