Belém

Van 2 tot en met 7 juni dit jaar zal het Valerius Ensemble voor de tiende maal meedoen aan het FESTIVAL …. In Belém, Brazilië. Naar verwachting zullen acht musici afreizen naar deze bijzondere metropool op de evenaar om middels uitvoeringen, lessen en masterclasses een bijdrage te leveren aan dit Festival. Dat deze bijdrage op prijs wordt gesteld moge wel blijken uit de woorden van Paulo de Melo, directeur van het festival “Heute ist ein Festival ohne das Valerius Ensemble undenkbar!”
Middels onze nieuwsbrief zullen wij u op de hoogte houden van de wetenswaardigheden men betrekking tot dit bezoek aan Belém.
Wij onderzoeken nog de mogelijkheid of u als vriend, weliswaar voor eigen rekening, kunt meereizen met het ensemble zodat u met eigen ogen de verrichtingen kunt aanschouwen en natuurlijk beluisteren.

Deel dit bericht op:

Facebook
Twitter
LinkedIn