Nieuwsflits

Beste muziekliefhebbers,

 

Januari 2015 alsmede de start van februari bieden u alweer een drietal mogelijkheden om uitvoeringen van het Valerius Ensemble bij te wonen.
Om te beginnen vindt aanstaande zondagmiddag 11 januari een concert plaats in de Arke Zaal van het Muziekcentrum Enschede. De aanvang is 14.30 uur. Werken zullen worden gespeeld van Händel/Halvorsen, Volkmann en Brahms. De uitvoerende musici zijn Carla Leurs (viool), Inge Lulofs (piano), René Geesing (cello).

 

Voorts speelt het Valerius Ensemble bij “Broodje Cultuur” in Concordia maandag 19 januari aanstaande. De aanvang is 12.30 uur. Slechts € 10,- voor de toegang, een lunchpakket van € 3,75 en……… u wordt meegevoerd langs werken van Beethoven, Fauré en Piazolla. De musici zullen de te spelen werken persoonlijk toelichten. Het lunchpakket mag bij deze gelegenheid in de zaal worden genuttigd. Voor verdere informatie gaat u naar www.concordia.nl. Kaarten aan de zaal of reserveren via 053 – 4300999.

 

Last but not least speelt het Valerius Ensemble zondag 1 februari tijdens de afsluiting van de Poézie Week. Deze uitvoering vindt eveneens plaats in Concordia Enschede.
Auf Flügeln des Gesanges, onder deze titel van een lied van Felix Mendelssohn brengen het Valerius Ensemble en een drietal dichters uit de regio, Moes Wagenaar, Lowie Gilissen en Willem Visser, een programma van circa één uur rondom het thema van de Poëzieweek “met zingen is de liefde begonnen”.
Pianiste Inge Lulofs, violist Robert Windak en cellist  René Geesing spelen korte werken van Beethoven, Liszt, Mendelssohn en Mompou. Soms solistisch, soms in samenspel, zoals dat ook in de liefde gaat.
De aanvang is 15.00 uur, de kosten zijn slechts € 12,50. Hiervoor krijgt u niet alleen voornoemd programma maar ook aansluitend een film, passend bij het thema van de Poëzieweek. Laat u dus ook hier meevoeren “Auf Flügeln des Gesanges”. Voor meer informatie www.concordia.nl
Kaartverkoop aan de kassa van Concordia of reserveren via 053 – 4300999.

 

U ziet ook bij de start van 2015 voldoende mogelijkheden om een uitvoering van het Valerius Ensemble te bezoeken.

Deel dit bericht op:

Facebook
Twitter
LinkedIn