Arke Zaal

Beste muziekliefhebber,

Afgelopen zondag 22 februari heeft ons Ensemble een prachtig concert gegeven in de Arke Zaal van het Muziekcentrum Enschede. Met een bezetting van 9 musici werd een zeer afwisselend programma gebracht, waaronder delen uit Die Zauberflöte van Mozart.
Mocht u dit concert gemist hebben dan heeft u wellicht nog de mogelijkheid ons komende concert van zondag 8 maart te bezoeken, eveneens in de Arke Zaal van het Muziekcentrum.
De aanvang van het concert is 14.30 uur, de start van de concertinleiding is om 13.45 uur.
Gespeeld worden werken van Beethoven, Septet in Es Opus 20, Berwald, Grand Septet in Bes en Crusell, Concert-Trio.

Dit concert is voor dit seizoen het laatste in onze “serie van 6” die wij jaarlijks in de Arke Zaal brengen. Het Valerius Ensemble is echter nog niet uitgespeeld voor dit seizoen. Zondag 29 maart spelen wij nog in Zorgcentrum De Posten, aanvang 14.30 uur en zondag 14 juni nog in Bad Bentheim, het Hennekenshof, aanvang eveneens 14.30 uur.
Voor beide bent u van harte uitgenodigd, houdt u voor deze concerten onze website, onze nieuwsbrief en onze face-bookpagina in de gaten.

Ondertussen zijn wij druk bezig geweest het volgende seizoen vorm te geven, u mag in het komende seizoen opnieuw een aantal mooie concerten van ons verwachten maar daarover later meer.

Vriendelijke groet,
André Jekel
Zakelijke leiding Valerius Ensemble

Deel dit bericht op:

Facebook
Twitter
LinkedIn