Beste muziekliefhebber,

Beste muziekliefhebber,
Vorige week ontving u ons bericht over het aanstaande concert van ons Ensemble op zondag 8 maart aanstaande, deze week heeft u evenwel nog een EXTRA mogelijkheid ons Ensemble te horen spelen en wel aanstaande vrijdag 6 maart in het Rabotheater Hengelo. De aanvang is 20.30 uur.  Het Valerius Ensemble speelt dan samen met de jazzpianist Bert van den Brink een bijzonder programma. Naast werken van Piazolla (Four, for tango) en Albéniz (Tango op.165 no.2) wordt het speciaal voor het Valerius Ensemble door Bert van den Brink in 2011 geschreven “Strings Surround” uitgevoerd. Een overtuigende verbinding van twee werelden: de klassieke strijkkwartet-traditie en de zich jazzy gedragende solo piano.
En dit is nog niet alles. Bert van den Brink zal samen met André Kerver, klarinettist in het Ensemble, het werk “Impression for clarinet and piano” uitvoeren, een prachtig samengaan van beide instrumenten.
Kaarten zijn € 16,- (inclusief drankje en garderobe) en verkrijgbaar via www.rabotheater.nl, aan de kassa van ma.t/m za. tussen 12.00 uur en 16.00 uur of telefonisch via 074-2556789.

Deel dit bericht op:

Facebook
Twitter
LinkedIn