Klassiek voor iedereen

Beste muziekliefhebber,

 

Aanstaande zondag 29 maart 2015 speelt het Valerius Ensemble onder het motto “KLASSIEK VOOR IEDEREEN” in zorgcentrum De Posten, De Posten, De Posten 135, 7544 LR  Enschede.  De aanvang van het concert is 14.30 uur. U bent van harte voor dit concert uitgenodigd.
Voor het Valerius Ensemble is dit een zeer speciaal concert. Wij bieden dit namelijk aan aan zorgcentrum De Posten. Met de bedoeling ook eens voor hen te spelen die ons normaal gesproken bij onze concerten niet zo makkelijk kunnen bereiken, dus spelen wij ter plekke, in De Brink van het Zorgcentrum.
Maar het zijn niet alleen de bewoners van De Posten die zijn uitgenodigd, u bent dat ook als niet-bewoner, als muziekliefhebber. Het concert is letterlijk juist bedoeld voor iedereen. Graag zien wij dan ook uw aanwezigheid bij dit concert.
Er zullen toegankelijke mooie klassieke melodieën worden gespeeld.
Van de niet-bewoners wordt een bijdrage gevraagd van slechts € 5,- voor dit concert, daarvoor krijgt u niet alleen een mooi concert maar ook koffie en iets lekkers.
Wij hopen dat u dit concert in uw agenda wilt zetten. De zorg en het Zorgcentrum staan immers midden in de maatschappij.

 

Tot ziens,
André Jekel
Zakelijke leiding Valerius Ensemble

Deel dit bericht op:

Facebook
Twitter
LinkedIn