Concert Zorgcentrum De Posten

Afgelopen zondag heeft het Valerius Ensemble onder flinke belangstelling gespeeld voor de bewoners van Zorgcentrum De Posten. Er waren zeer veel positieve reacties. Bij bewoners kwamen herinneringen boven aan het instrument dat zij in hun jonge jaren hadden bespeeld en één bewoner gaf aan opnieuw zijn instrument weer eens op te pakken. In zijn geval een accordeon. Muziek is nooit ver weg, dat blijkt maar weer.

Er waren ook jonge kinderen trouwens die meedirigerend met de muziek hun instemming met het concert toonden. Jong en oud waren zo weer eens overtuigd van de positieve bijdrage die muziek, in dit geval klassieke muziek, aan ons leven toevoegt, kortom het was een mooie goed bezochte muzikale middag.

Het Valerius Ensemble is duidelijk nog niet uitgespeeld voor dit seizoen. 29 mei aanstaande speelt het Ensemble ter gelegenheid van een benefietconcert voor het reumafonds op ‘t Loo, Apeldoorn ,14 juni spelen we in Bad Bentheim, Hennekens Hof, en speciaal voor onze vrienden is er een vriendenconcert 27 juni aanstaande op het Hof te Boekelo, Boekelo.

Van al deze concerten ontvangt u nog een nadere mededeling.

Deel dit bericht op:

Facebook
Twitter
LinkedIn