Valerius Ensemble samen met Eric Vloeimans naar Brazilië

Het Valerius Ensemble en Eric Vloeimans, reizen 4 juni aanstaande af naar Brazilië om voor de elfde maal op uitnodiging deel te nemen aan het Festival Internacional de Música do Pará in Belém. Dit festival wordt gehouden van 7 tot en met 14 juni.

De musici die meereizen zijn Sonja van Beek (viool), Michael Rein (viool), Meintje de Roest (altviool), René Geesing (cello) en André Kever (klarinet).

Niet alleen zal het Valerius Ensemble tijdens het festival een eigen concert geven maar zij zullen ook meespelen met het symfonieorkest van het Festival. Dit orkest zal worden gedirigeerd door Jacob Slagter. Jacob Slagter heeft een bewezen grote staat van dienst, is “een natuurtalent voor dirigeren” en een belangrijke hoornist.

Tijdens het festival zullen de leden van het Valerius Ensemble masterclasses en workshops geven.

Sonja van Beek, André Kerver en Eric Vloeimans zullen soleren met het symfonieorkest van het Festival.

Eric Vloeimans zal daarnaast zowel met het Valerius Ensemble als met de Amazonia Jazzband optreden. Het Valerius en Eric Vloeimans hebben eerder met elkaar samengespeeld en bewezen dat deze combinatie een zeer aantrekkelijk programma oplevert.

Deel dit bericht op:

Facebook
Twitter
LinkedIn