Nieuwsbrief december 2015

Het jaar loopt al weer aardig richting de jaarwisseling, tijd om even stil te staan bij het komende programma van het Valerius Ensemble.

Kerstconcert bij Concordia

Allereerst geeft het Valerius Ensemble maandag 21 december om 12.30 uur een kerst-lunchconcert bij “Broodje Cultuur” in Concordia Enschede. Bekende en wellicht wat minder bekende werken zullen elkaar afwisselen in een sprankelend kerstprogramma voor letterlijk iedereen. Kaarten kosten slechts   € 10,- (met kortingspas € 9,-) en een lunchbox is desgewenst verkrijgbaar voor € 3,75. De kerst begint dit jaar bij Concordia! Laat u deze gelegenheid, voor dit bescheiden bedrag, niet voorbijgaan.

 

Valerius Ensemble bij Podium Witteman
Op zondag 3 januari 2016 om 18.10 uur, komt het Valerius Ensemble in het programma Podium Witteman op NPO2. Tijdens dit programma, met als speciale gast Herman van Veen, spelen wij in een dubbele bezetting met het Aristos Quartet en samen met Edith Leerkes, de vaste gitariste van Herman van Veen, ondermeer het derde deel van een gitaarconcert wat Herman voor Edith heeft geschreven.  Een bijzondere gelegenheid om ons Ensemble te zien en te horen spelen. Noteert u  het programma in uw agenda.

Deel dit bericht op:

Facebook
Twitter
LinkedIn