Nieuwsbrief mei 2016

Beste muziekliefhebber,

 

Het is mei, onze laatste nieuwsbrief van dit seizoen 15/16.

Ons laatste concert in onze “serie van 6” in de Arke Zaal, Muziekcentrum Enschede, was een groot succes bij het publiek. Uitgevoerd werd ondermeer de Pastorale van Beethoven in een arrangement van Fischer. Een bewerking voor twee violen, twee altviolen, en twee celli waardoor de intenties van Beethoven met dit werk bijzonder goed tot hun recht kwamen.

De laatste uitvoering in de “serie van 6” maar niet de laatste van het seizoen.

 

Op 23 mei treedt het Valerius Ensemble op, tussen de middag, bij Broodje Cultuur in Concordia, Enschede. Werken, ondermeer van Mozart, Villa-Lobos, Strauss en Sibelius worden gespeeld onder de titel “Fluitend de zomer in”. Aanvang 12.30 uur. Kaarten via www.concordia.nl.

Een dag eerder, 22 mei aanstaande om 17.00 uur, treden wij op in het AuklosterMonschau, Duitsland.

Kaarten via http://veranstaltungen.meinestadt.de/monschau/event-detail/33290946/89106575

Werken worden gespeeld van Beethoven, Granados en Brahms. Ziet u onze website: www.valeriusensemble.nl.

Maakt u van de gelegenheid gebruik een bezoek te brengen aan deze mooie “Fachwerkstad” dan wel de prachtige omgeving.

Naar verwachting treden wij zaterdag 28 mei aanstaande nog op in Enschede bij gelegenheid van “Muziek in de Straten”. Het exacte programma is bij het schrijven van deze nieuwsbrief helaas nog niet bekend, kijkt u daarvoor op www.uitinenschede.nl.

 

Naast dit alles zijn een deel van onze musici van 3 juni tot en met 14 juni naar Belém Brazilië om, middels uitvoeringen en “workclasses” een bijdrage te leveren aan het Festival Internacional de Música do Pará in Belém.

 

Het programma voor 16/17 staat in belangrijke mate al in de steigers, dus op naar een nieuw seizoen, maar eerst allen een goede vakantie gewenst.

Deel dit bericht op:

Facebook
Twitter
LinkedIn