Nieuwsbrief december 2016

Beste lezer,

Langzaam maar zeker, maar hopelijk niet onopgemerkt, begeeft het jaar zich naar een nieuw begin, nieuwe voornemens, nieuwe kansen en vooral ook nieuwe muziek.

Maar eerst geeft het Valerius Ensemble nog twee uitvoeringen die u niet zou willen missen. Uitvoeringen geheel verschillend van elkaar.

 

Zondag 11 december 2016

Onder de titel “klassiek voor fluit, hobo, klarinet, fagot, hoorn en piano” wordt alle ruimte gegeven aan de blaasinstrumenten. Lang leek kamermuziek het domein van strijkers al dan niet aangevuld met piano, in de twintigste eeuw werd repertoire met blazers vanzelfsprekender en daarmee populair en terecht. U zult het horen in werken van twee Deense componisten (Jerslid en Nielsen) en de noordelijk geïnspireerde Röntgen, mooi aangevuld met het kwintet opus 16 van Beethoven.

Mist u ook de inleiding niet, Ben Coelman weet ons als altijd te inspireren om nog beter van de werken te kunnen genieten.

Arke Zaal Muziekcentrum Enschede, aanvang 14.30 uur (€ 19,75), inleiding 13.30 uur (€ 2,50).

 

Maandag 19 december 2016

Een kerstconcert bij “Broodje Cultuur” in Concordia. Na het succes van vorig jaar speelt het Valerius Ensemble ook nu weer klassieke werken voor kamermuziek in het teken van de kersttijd. Een programma voor letterlijk iedereen. Het is een lunchconcert dus u mag een lunchpakket tijdens de uitvoering in de zaal meenemen. Een lunchbox is verkrijgbaar voor slechts € 3,75.

Aanvang uitvoering is 12.30 uur, kosten € 10,- (met korting € 9,-).  Plaats van uitvoering de mooie theaterzaal van Concordia.

 

En dan het nieuwe jaar……….

Dit beginnen we op 8 januari met een uitvoering in de Arke Zaal van het Muziekcentrum.

De uitvoering onder de titel “van “16 naar “17”, zal ons inspireren om onze goede voornemens voor het dan reeds begonnen jaar ook werkelijk waar te maken.

Een jaar opnieuw vol met kansen ……………… en muziek!

 

Vriendelijke groet en veel luisterplezier,

André Jekel

Valerius Ensemble

Deel dit bericht op:

Facebook
Twitter
LinkedIn