Festival 4Oost

Vier Oost Theater Festival, 16 en 17 juni 2017

 

Geniet van toneel, muziek, pop-up theater en meer op de eerste editie van het Vier Oost Theater Festival. Tijdens dit zomerse, tweedaagse theaterfestival in en om de vier grote theaters in Overijssel krijgt het culturele talent uit het Oosten van Nederland een unieke, eigen plek.

Onder andere het Valerius Ensemble, Toneelgroep Oostpool, Orkest van het Oosten, Nederlandse Reisopera, Kameroperahuis, The Young Ones en Theater Sonnevanck reizen op 16 en 17 juni langs de theaters in Hengelo, Enschede, Deventer en Zwolle. Zij zullen niet voor u spelen in de zalen, maar vooral op plekken waar u normaal niet komt. Korte performances, concerten en ontmoetingen met theatermakers en artiesten op verrassende locaties in de theaters, zoals het loading dock, de artiestenfoyer, het zijtoneel en de kleedkamers. Naast de voorstellingen kunt u tijdens het festival genieten van muziek, pop-up theater, zomerse drankjes en lekker eten. Zie voor verdere informatie over tijden en speelplekken de website www.vieroost.nl.

U kunt per theater een dagkaart kopen à € 15,- (student / CJP € 10,-) of een passe-partout voor 2 dagen à € 25,-. Deze passe-partout geeft toegang tot alle 4 theaters.

Deel dit bericht op:

Facebook
Twitter
LinkedIn