Zomerconcert aan de vijver, zondag 25 juni 2017, 15.00 – 17.00 uur

Zondag 25 juni organiseren, Fleur ter Kuile, Pauline & Hajé Nordbeck, voor de vierde keer een ‘’Zomerconcert aan de Vijver’’. Deze is gelegen aan het fietspad tussen de Teesinkweg en de Badweg te Boekelo. Het idee voor deze concerten is ontstaan vanuit de gedachte om de geluiden van de natuur muzikaal te begeleiden. Er is een breed programma samengesteld, waarbij zowel de liefhebbers van klassieke muziek als van het lichte genre aan hun trekken komen.

Het eerste deel van de middag wordt verzorgd door het Valerius Ensemble in de bezetting van een strijkkwartet. Het repertoire bestaat uit enkele bekende en minder bekende klassieke stukken.

Het tweede deel van de middag wordt verzorgd door een combo bestaande uit Corine Leferink, begeleid door musici uit Boekelo en Usselo. Het repertoire bevindt zich op het grensvlak van pop, Latin en jazz.

Wij hopen dat velen de weg naar de vijver zullen vinden, want ‘’met mekaar mo-j ’t doon’’. Na afloop word een glaasje geschonken. De toegang is gratis, een vrije gift wordt gewaardeerd. Bij slecht weer gaat het concert niet door. Dit wordt dan bekend gemaakt via Boekelo Nextdoor.

Deel dit bericht op:

Facebook
Twitter
LinkedIn