Nieuwsbrief november 2017

We kunnen terugzien op een prachtige uitvoering 5 november jl. In een bezetting voor blazers speelden Hanneke Nijs, Corina Liefers, Carola Ligt, Erna de Koning, Jorge Gaona Ros en Jasper Grijpink in de Arke Zaal van het Muziekcentrum de sterren van de hemel onder de titel “De basklarinet”.

Opnieuw heeft Ben Coelman tijdens de uitvoering de gespeelde werken toegelicht. Een toelichting die, als wij ons oor bij het publiek te luister leggen, op heel veel bijval mag rekenen.

U weet dat wij graag van u willen horen of de tijdens de uitvoering gegeven toelichting bevalt. Wilt u uw mening geven mailt u dan gerust naar ajekel@valeriusensemble.nl.

 

Vooruitkijkend zien we het jaar alweer langzaam naar de kerstdagen schuiven Maar voor het zover is wacht ons nog een op maandag 18 december door het Valerius Ensemble te geven kerstconcert bij “Broodje Cultuur” in Concordia. De aanvang van dit concert is 12.30 uur.

Klassieke werken voor kamermuziek, in het teken van de kersttijd, wisselen elkaar af in een programma voor iedereen.

Maakt u plaats in de agenda voor deze uitvoering die inmiddels voor het derde jaar op rij wordt gehouden, het begin van een traditie. Ieder jaar evenwel met andere te spelen werken.

 

Kaarten aan de kassa of via www.concordia.nl à € 10,-, met korting € 9,-, lunchbox (die u tijdens de uitvoering mag nuttigen) € 4,50,-.

Deel dit bericht op:

Facebook
Twitter
LinkedIn