Nieuwsbrief mei 2018

Nieuwsbrief mei 2018

Afgelopen vrijdag 4 mei mocht het Valerius Ensemble voor het tweede jaar de begeleidende muziek verzorgen bij de dodenherdenking. Gespeeld is in een passende bezetting voor 5 blazers(fluit, hobo, hoorn, fagot en klarinet).

Wij waarderen het bijzonder zo onderdeel te mogen uitmaken van de herdenking. Een herdenking die, om mij heen kijkende die avond, heel veel mensen trekt, met name ook jongeren. Herdenken blijft belangrijk!

 

Zondagmiddag 27 mei, Arke Zaal, Septet in Es op.20, Ludwig van Beethoven.

Zondag 27 mei 2018 is al weer de laatste uitvoering van dit seizoen in onze “serie van 6”.

Plaats: de Arkezaal van het Muziekcentrum te Enschede. Aanvang 14.30 uur.

Het Valerius Ensemble speelt daarbij in een bezetting voor 7 musici (klarinet, fagot, hoorn, viool, altviool, cello en contrabas). Gespeeld wordt niet alleen wat het kopje hierboven aangeeft, het Septet in Es op.20 van Ludwig van Beethoven maar ook Johann Michael Haydn Divertimento in DDavid Amram Three songs for MarlboroCarl Nielsen Serenata Invano en Johann Strauss jr. Frühlingsstimmenwalzer op.410.

Een mooi totaalprogramma dus, welk hopelijk een plaatsje kan krijgen in uw agenda.

 

Maandagmiddag 21 mei a.s., Muziek in de Straten, Enschede.

In de Arke Zaal is het weliswaar onze laatste uitvoering van het seizoen, maar we zijn nog niet uitgespeeld. Maandagmiddag 21 mei a.s. spelen we bij “Muziek in de Straten” te Enschede.

Het Valerius Ensemble speelt in een bezetting voor 5 blazers (fluit, hobo, hoorn, fagot en klarinet) drie maal een half uur verspreid over de middag. We spelen onder de bogen van het Stadhuis, tegenover het Ei van Ko.

…..en uitgespeeld? Dat is het Valerius Ensemble al 30 jaar niet. Op naar het seizoen 18/19!

 

Met vriendelijke groet,

André Jekel, zakelijke leiding

Deel dit bericht op:

Facebook
Twitter
LinkedIn