Nieuwsbrief juni 2019

Afgelopen zondag 2 juni was onze laatste uitvoering van dit seizoen in de Arke Zaal. Een uitvoering met onder andere werken van Henry Roussel, Jean Cras en Piet Swerts. Minder bekende werken maar, zo bleek, een “ontdekking” die op een enthousiaste bijval van het publiek mocht rekenen, niet in het minst om de bijdrage van de harp aan de gespeelde werken.

Maar wij zijn voor dit huidige seizoen nog niet uitgespeeld. U wacht nog een tweetal uitvoeringen, één tijdens het Balkonfestival aanstaande 22 juni in Enschede en één in Boekelo op 23 juni……..en wij zijn natuurlijk vol aan de slag om ook voor het volgende seizoen een aantrekkelijk programma te maken.

 

Balkonfestival zaterdag 22-23 juni 2019, Enschede.

Dit jaar vindt de tweede editie van het Balkonfestival plaats, zaterdag 22 juni in de binnenstad van Enschede, zondagochtend  in de wijk Horstlanden Veldkamp. Serenades en aubades vanaf grote, kleine, klassieke en moderne balkons. Al het moois van de stad komt vanaf deze balkons samen: muziek, theater, architectuur en geschiedenis.

Op zaterdagavond 22 juni maakt het Valerius Ensemble deel uit van het programma. Gespeeld wordt door het ensemble
‘s avonds in de Kleine Willem.

Maar er is meer, veel meer. Een klein aantal onderdelen is openbaar maar voor het niet openbare deel dient een kaartje gekocht. Kijkt u op www.balkonfestival.nl en laat u verrassen en herontdek de stad Enschede.

 

Zomerconcert aan de vijver, zondag 23 juni, 15.00 – 17.00 uur, Boekelo.

Voor de zesde keer alweer organiseren Fleur ter Kuile, Pauline & Hajé Nordbeck een Concert aan de Vijver.

Mét het Valerius Ensemble én het vertrouwde combo Corine & Friends.

In het eerste deel van dit concert speelt het Valerius Ensemble in een bezetting voor blazers onder andere werken van Jacques Ibert, Samuel Barber en Astor Piazzolla.

In het tweede deel van het concert speelt  een combo met de zangeres Corine Leferink, begeleid door muzikanten uit Boekelo en Usselo, muziek van Rogier van Otterloo, Frank Boeijen, The Beatles, Michel Legrand en Rob de Nijs.

Een zeer gevarieerd programma zoals u ziet.

Na afloop wordt er een glaasje geschonken. Aanbevolen wordt om een kussen of stoeltje mee te nemen.

Dit concert is geheel gratis, een vrije gift wordt evenwel gewaardeerd.

Het concert wordt gegeven in Boekelo aan de vijver gelegen aan het fietspad (Teesinkweg) tussen de Teesinklandenweg en de Badweg.  Het exacte adres is Rutbekerveldweg 50, Boekelo. Aanvang 15.00 uur, einde circa 17.00 uur.

Bij slecht weer zal worden uitgeweken naar de loods van bouwbedrijf Stokkers, Kwinkelerweg 223 Boekelo.

Dit wordt dan bekend gemaakt via sociale media.

Deel dit bericht op:

Facebook
Twitter
LinkedIn