Nieuwsbrief september 2019

Een nieuw muziekseizoen staat weer voor de deur.

Na het vorige seizoen met een druk bezocht  “concert aan de vijver” in Boekelo, een muzikale bijdrage aan het Balkonfestival en de slotuitvoering van ons project Clash of the Composers te hebben afgesloten hebben wij ook voor het komende seizoen 19/20 naar onze mening een mooi programma vastgesteld.

We hopen met dit programma weer een breed publiek te kunnen bereiken. Onze serie van 6 in de Arke Zaal van het Muziekcentrum, “Poëzie, Muziek en Film” en een kerst- en lenteconcert in Concordia staan hier garant voor.

Het seizoen start voor ons met een uitvoering in de Arke Zaal op 22 september a.s.

 

Arke Zaal 22 september 2019, 14.30 uur, Ménage à trois

Onder de titel van “Ménage à trois” spelen Carla Leurs –  vioolKsenia Kouzmenko –  piano en Judith Chapman – cello pianotrios van Haydn, Pianotrio no.39 in G Hob. XV:25 “Gypsy”, Beethoven, Pianotrio in D op.70 no.1 “Ghost”’ en Brahms, Pianotrio no.2 in C op.87.

Alle werken die u niet onberoerd zullen laten.

Tijdens de uitvoering worden de te spelen werken weer toegelicht door Ben Coelman.

 

We  hopen met elkaar een mooi muziekseizoen 19/20 te beleven.

Deel dit bericht op:

Facebook
Twitter
LinkedIn