Nieuwsbrief maart 2020

Wij hebben net mooie uitvoeringen achter de rug, in het HOFtheater Raalte en de Stadsgehoorzaal Kampen, maar natuurlijk ook weer mooie uitvoeringen voor ons. Vandaar dat we de volgende uitvoeringen graag onder uw aandacht willen brengen.

Zondag 15 maart, 14.30 uur, Arke zaal Muziekcentrum Enschede

Annemarie van Viegen viool, Robert Windak viool, Eva Suslikova altviool, Judith Chapman cello, René Geesing cello, voeren voor u het indrukwekkende Strijktrio op.48 van Weinberg, het Strijkkwintet in f van Borodin alsmede het Strijkkwintet in A op.39 van Glazunov. Een uitvoering met als titel “Russische strijkers”, als altijd in de Arke Zaak toegelicht door Ben Coelman.

Maandag 6 april 12.30 uur, Broodje Cultuur, Concordia Enschede, een serenade aan de lente
Alhoewel eerst in het begin van april verdient ons Lenteconcert in Concordia zeker een plaats in uw agenda.
Zeker door de mooie combinatie van hobo (Erna de Koning) en strijktrio (Inge Bergenhuizen viool, Renato Damonitsa altviool, René Geesing cello).

Het Valerius Ensemble brengt een serenade aan de Lente. Het virtuoze hobokwartet van Mozart, Serenade op.10 van Dohnanyi, Britten’s Phantasy Quartet, Schubert’s Strijktrio in Bes en Oblivion van Piazzolla.

Een prachtig en afwisselend programma voor slechts 10€ ! Laat u deze uitvoering voor dit zeer bescheiden bedrag niet ontgaan.

Deel dit bericht op:

Facebook
Twitter
LinkedIn