Nieuwsbrief juni 2020

Beste allen,
Met het bijstellen van een aantal maatregelen komt er gelukkig al enig zicht op het komende seizoen, maar welke mogelijkheden er definitief zullen zijn blijft nog even ongewis.
Ondertussen, zo schreven wij in onze vorige nieuwsbrief, heeft het ensemble niet stil gezeten: uitgaande van het hopelijke feit dat het een plek zal kunnen vinden is het programma voor het komende seizoen 20/21 vorm gegeven, is de website vernieuwd en zijn een aantal korte audio-visuele registraties op initiatief van het Wilminktheater gemaakt die inmiddels op de website van het theater staan.

Programma Valerius Ensemble seizoen 20/21
Ook voor het komende seizoen hebben wij weer een afwisselend programma vastgesteld, een programma dat dit jaar wat later in het seizoen start en wel op 22 november. Het volledige thans bekende programma staat op onze vernieuwde website: www.valeriusensemble.nl.

Vriendenconcert 11 oktober 2020
Voorafgaand aan de start van ons programma staat op 11 oktober ons vriendenconcert gepland. Dit natuurlijk afhankelijk van de op dat moment geldende coronamaatregelen.
We houden u op de hoogte maar zet u deze datum toch maar vast even in de agenda.

Registraties op website Wilminktheater
Het Wilminktheater heeft op haar podium tal van gezelschappen de mogelijkheid geboden één of meerdere registraties op te nemen. Zo ook het Valerius Ensemble. Sinds afgelopen zaterdag 6 juni staat een tweetal korte uitvoeringen op de website van het theater, het Requiem van David Popper voor drie cello’s en piano op.66, een wondermooi meesterwerkje en het Trio voor klarinet, cello en piano op.11 in Bes van Ludwig van Beethoven : www.wilminktheater.nl. De registraties worden ingeleid door Ben Coelman.

Vriendelijke groet en blijft u gezond,
René Geesing, André Jekel, artistieke- en zakelijke leiding

Deel dit bericht op:

Facebook
Twitter
LinkedIn