Nieuwsbrief augustus 2020

Beste allen,

Schreven wij in onze vorige nieuwsbrief van afgelopen juni dat het komende seizoen gezien de coronamaatregelen nog ongewis is inmiddels is er gelukkig zicht op wat kan en wat niet kan…….en laten we daar mee beginnen de uitvoeringen van het Valerius Ensemble gaan door!
Op 22 november 2020 spelen we in de grote zaal van het Muziekcentrum, op 13 december in de Arke Zaal en 21 december ons kerstconcert in Concordia.
In de grote zaal wordt op 22 november gespeeld zodat ieder voldoende afstand tot elkaar kan houden en er toch voldoende plekken kunnen zijn. Op 13 december is de grote zaal bezet en spelen we in de ons vertrouwde Arke Zaal. Ook daar wordt gelet op uw veiligheid, er kunnen maximaal 50 personen gelijktijdig in de zaal maar…………als er voldoende belangstelling is, wat wij natuurlijk hopen, zullen wij die zondag tweemaal uitvoeren, eenmaal om 13.30 uur en eenmaal om 15.30 uur. Ook in Concordia staan de maatregelen voorop, hier is plaats voor maximaal 55 personen.
Dit alles geldt tot 1 januari 2021. Welke mogelijkheden er na deze datum zullen zijn is nog niet bekend.
Wij hopen echt dat u onze uitvoeringen kunt bijwonen, uw veiligheid wordt zeer serieus genomen en ons ensemble speelt met publiek op zijn best.

Brahms Pianokwartet, zondag 22 november 2020, grote zaal Muziekcentrum, 14.30 uur
Suk: Pianokwartet nr. 1 – Brahms: Pianokwartet nr. 1 Op. 25
Vandaag staat de piano in het middelpunt van de belangstelling. Bijvoorbeeld in het eerste pianokwartet van Suk, dat vol Tsjechische energie en drama zit. Brahms’ eerste pianokwartet wordt geopend door de piano en in het laatste deel zweept dit instrument de overige spelers op in een heerlijke Hongaarse finale die doet denken aan zijn populaire Hongaarse dansen. Toelichting over het programma tijdens het concert.
De uitvoerenden zijn: Frank Peters piano, Eva Suslikova altviool, Judith Chapman cello, Robert Windak viool.
Kaarten kunt u alleen online bestellen via www.wilminktheater.nl
Er zijn uitgebreide veiligheidsmaatregelen genomen, deze vindt u op de website van het theater.

Klarinet trio’s, zondag 13 december 13.30 uur en afhankelijk belangstelling ook om 15.30 uur, Arke Zaal
Maandag 21 december 12.30 uur, Kerstconcert in Concordia
Hierover leest u in onze volgende nieuwsbrief meer maar als u kunt zet u dan vast de data in uw agenda.

Wij hopen u meer dan ooit en in goede gezondheid bij onze uitvoeringen te treffen.
René Geesing, André Jekel, artistieke- en zakelijke leiding

Deel dit bericht op:

Facebook
Twitter
LinkedIn