Nieuwsbrief november

Het belangrijkste is dat we allen gezond door deze tijd heen komen, maar juist ook missen we in deze tijd de mogelijkheden om het theater te bezoeken. Het zou ons helpen de aandacht wat te verschuiven, de tijd wat lichter te maken.
Ondertussen blijven onze uitvoeringen van dit jaar moeilijk te plannen. Wat we weten is dat het Wilminktheater alle uitvoeringen tot en met 6 december aanstaande heeft afgelast, u zult de mail van het theater hebben gezien.
Wat we daarmee nog niet weten hoe het onze overige uitvoeringen van 2020 zal vergaan.
Wij hebben immers dit jaar nog twee uitvoeringen in de agenda staan, zondag 13 december in het Muziekcentrum Arke Zaal om 13.30 uur, Trio’s voor klarinet, altviool en piano, en het kerstconcert in Concordia op maandag 21 december, 12.30 uur.
Het lijkt er op dat ook voor de uitvoering van 13 december een alternatieve weg moet worden gekozen, namelijk mogelijk een nader uit te zenden registratie en geen uitvoering voor publiek. We weten het nog niet maar houden u op de hoogte.
Ondertussen zijn wij druk bezig met ons programma voor de tweede helft van dit seizoen 20/21. Op 17 januari 2021 “Saint-Saëns”, werken van grote Franse componisten alsmede “Poëzie, Muziek en Film”, 28 januari 2021 19.30 uur in Schouwburg Hengelo en 30 januari 2021 14.30 uur in Concordia Enschede.

Graag treffen wij u bij onze uitvoeringen, blijft u gezond.

Deel dit bericht op:

Facebook
Twitter
LinkedIn