Nieuwsbrief maart 2021

Het blijven lastige tijden, heel veel van onze uitvoeringen kunnen niet doorgaan, soms is verplaatsing naar een later moment een oplossing en soms kan het wel doorgaan maar op een andere manier.
Wij verheugen ons er dan ook op dat de uitvoering van zaterdag 10 april aanstaande, 14.30 uur in Concordia, doorgaat! Als live-stream.
Dat betekent dat wij in de zaal op de afgesproken tijd, 14.30 uur, een uitvoering gaan geven, zonder dat daar publiek bij aanwezig is, een uitvoering die op hetzelfde moment, gelijktijdig dus, live wordt uitgezonden.
Via de website van Concordia kunt u hiervoor voor de helft van de normale toegangsprijs een kaartje kopen. U krijgt dan een link waarmee u  op zaterdag 10 april om 14.30 uur de uitvoering thuis kunt bijwonen. De uitvoering duurt een uur.

U kunt via deze link naar de website van Concordia: 
https://www.concordia.nl/theater/guilty-pleasures-valerius-ensemble/10-04-2021-14-30

Het Valerius Ensemble speelt onder de titel “Guilty Pleasures” muziek die je altijd  al hebt willen horen maar nooit om durfde te vragen. Een snoeptrommel vol.
We durven er soms niet voor uit te komen maar iedereen heeft ze. Guilty Pleasures.
Veel chocolade eten, Disneyfilms bekijken, een hele bak ijs leeg eten, op de bank met romantische komedies. We kennen het allemaal maar bestaat dit ook voor  klassieke kamermuziek?
Het antwoord is natuurlijk ja en het Valerius Ensemble laat ze voorbijkomen, van Bach, van Mozart, van Piazzolla, van…………zo herkenbaar allemaal!

Deel dit bericht op:

Facebook
Twitter
LinkedIn