Nieuwsbrief mei 2022

Vier moederdag samen met uw kinderen en kleinkinderen. Koopt u een kaartje voor allen en neem hen mee naar onze uitvoering van 8 mei aanstaande, 14.30 uur in de Kleine Zaal van het Muziekcentrum Enschede.

Mozart’s Strijkkwintet in g K.516 en Dvořák’s Strijksextet in A op.48 vormen een uitstekend programma voor een gezamenlijke moederdag én een goede investering in de toekomst van uw kroost.
Zelf waren wij afgelopen donderdag, met ons kleinkind van negen, bij het openingsconcert van de al sinds vele jaren in Enschede gehouden International Pianocompetition. Zij vond het prachtig. Volgende week gaan we opnieuw, dan doen kinderen van haar leeftijd aan de competitie mee (een beetje ouder maar dat mag de pret niet drukken). Goed voorbeeld doet hopelijk volgen.
Dus neem uw kinderen en kleinkinderen mee naar onze uitvoering van
8 mei aanstaande. U zult er geen spijt van krijgen en uw kinderen en/of kleinkinderen zullen enthousiast als zij zijn geworden bij het thuiskomen alleen nog maar de keuze moeten maken “welk instrument zal ik gaan spelen”?

 

Deel dit bericht op:

Facebook
Twitter
LinkedIn