Nieuwsbrief juni 2022

Onze laatste uitvoering in het huidige seizoen 21-22, “van Mozart tot Shostakovich” 23 mei jl. in Concordia, was goed bezocht en mocht op veel bijval rekenen……en nu op naar het volgende
seizoen 22-23.
Een seizoen waaraan natuurlijk al flink is gewerkt. Alle inmiddels vertrouwde uitvoeringen staan in ieder geval weer op het programma.
Zes uitvoeringen in de Kleine zaal van het Muziekcentrum Enschede, Poëzie, Muziek & Film in Hengelo én Enschede alsmede uitvoeringen in Concordia. Daarnaast treden we in de serie van PHION “kamermuziek met een twist’’ onder eigen naam nog op in Hardenberg, Dinxperlo en Rijssen.
Bij dit alles willen we onze jaarlijkse uitvoering in de Stadsgehoorzaal Kampen niet onvermeld laten. Een mooie plek van uitvoering midden in de oude binnenstad.

De zes uitvoeringen in het Muziekcentrum bevatten een aantal interessante bezettingen, waaronder een trio voor piano, viool, hoorn, een strijkkwartet aangevuld met hobo, een octet, een trio voor piano, altviool, klarinet en een volledig blaaskwintet. Een zeer gevarieerd programma dus.
De data voor deze serie zou u alvast in de agenda kunnen zetten:
16 oktober 2022, 27 november 2022, 29 januari 2023, 19 maart 2023, 23 april 2023
en 28 mei 2023.
Direct na de zomervakantie zullen we u onze jaarflyer toesturen, waarin alle data en programma’s op een rij zijn gezet.

Nu u toch de agenda in de hand hebt noteert u dan ook even zondag 25 september, op deze data houden wij ons vriendenconcert. De uitnodiging hiervoor ontvangt u juli aanstaande. Op het programma staat onder meer De Pastorale van Beethoven in een bezetting voor piano, viool, altviool en fluit.

Deel dit bericht op:

Facebook
Twitter
LinkedIn