Nieuwsbrief oktober 2022

Mocht u afgelopen zondag 25 september aanwezig zijn geweest bij ons vriendenconcert dan kunt u hopelijk met mij constateren dat het een prachtige uitvoering was, de musici in topvorm, de opkomst zeer groot.
Uitgevoerd werd onder meer de Pastorale van Beethoven in een arrangement voor piano, fluit, viool en cello. Met veel inzet en enthousiasme gespeeld bleef het stuk na afloop nog lang in het gehoor hangen.
Gelukkig kunnen we vooruit kijken naar opnieuw een zeer interessante uitvoering van het Valerius Ensemble en wel op zondag 16 oktober aanstaande in de Kleine Zaal van het Muziekcentrum Enschede. Aanvang 14.30 uur.
Frank Peters, piano, Eeva Koskinen, viool en Corina Liefers, hoorn, spelen dan Quarter after four van Kerry Turner, de Sonate nr.2, opus 12, voor viool en piano van Ludwig van Beethoven én Trio voor hoorn, viool en piano, opus 40, van Johannes Brahms.
Ben Coelman zal tijdens het concert de verschillende stukken weer toelichten.
Opnieuw dus een uitvoering om naar uit te zien, dus maakt u ruimte in uw agenda.
Kaarten via het Wilminktheater.

Deel dit bericht op:

Facebook
Twitter
LinkedIn