Nieuwsbrief november 2022

De belangstelling was groot afgelopen 16 oktober bij onze eerste uitvoering van dit seizoen 22-23. Wij waren daar blij mee. Blij met de vele toehoorders en blij met de aandacht die er gelukkig is voor kamermuziek. Natuurlijk alle klassieke muziek is mooi maar bij kamermuziek is het contact met de uitvoerende musici altijd wel heel bijzonder zo dicht als je op de uitvoering zit.

Op 27 november 2022, aanvang 14.30 uur hebben wij in de Kleine Zaal van het Muziekcentrum Enschede onze tweede uitvoering van dit seizoen onder de naam “Een Engels geluid”. In deze wat roerige tijden voor Engeland is het goed om te horen dat Engeland grote componisten heeft voortgebracht. Daarom muziek van Benjamin Britten, Edward Elgar, Henry Purcell en Malcolm Arnold.
Muziek waarbij voor de hobo een belangrijke rol is weggelegd.
De uitvoerenden zijn Erna de Koning, hobo, Inge Bergenhuizen, viool, Daria Ujejska, altviool, René Geesing, cello.
Ben Coelman zal tijdens het concert de verschillende stukken weer toelichten.
Opnieuw dus een uitvoering om naar uit te zien.
Kaarten via het Wilminktheater.

Deel dit bericht op:

Facebook
Twitter
LinkedIn